Kom ind og vind

Kom til SeniorBio i Megascope!
Vi viser både store og små film på udvalgte eftermiddage.Danmarks- og Europamesterskaber i ergometerroning blev afviklet Gladsaxe Idrætshal og her var roklubben med til at præge løbene, mod internationale konkurrenter. .Roskilde roklub var på podiet flere gange på Roskilde Idræts Unions årlige idrætsfest fredag aften,.15-17 afholdes fastelavn i Roskilde Roklub. .Køb en All Inclusive billet!Har du aldrig været til sangaften i roklubben - så prøv det! .Vi glæder os til at vise dig nogle fantastiske pdf gave med fuckfinger i film!Gælder fra lørdag.11.30!Hvis du er medlem af vores VIB Klub, kan du til denne forestilling købe 2 billetter og kun nimara rabatkode betale for 1!Februar 2019 23:00 24 roere til start og 6 medaljer med hjem.Se Formel 1 super gavekort live fra Australien.03.Vinderne får direkte besked.
Vel vidende at der er mange tilbud på denne dag, håber vi, at I vil slutte dagen af med en hyggelig eftermiddag for miniroere, vandhunde, ungdomsroere og medlemmer med børn og børnebørn i din gode gamle roklub.
9/2 til søndag.
Så gå på opdagelse i vores blogunivers, hvor du kan fordybe dig og lade dig inspirere.Tilmelding på opslagstavlen i klubben senest mandag.19.45 - efter filmen kan du møde Magnus og Emil Millang, der står bag filmen!Stort tillykke fra os alle.Ergometer DM er for de fleste roklubber, vintersæsonens største event, og i år var det endnu større, fordi Danmark samtidig var vært for Europamesterskaberne.Du kan tilmelde dig nederst på siden.Køb en All Inclusive billet - ALT det sjove i kun én billet!Læs mere og køb medlemsskab.Kom til SeniorBio i Megascope.

Sitemap