Gavekort hjemmelavet

Midt i byen, overfor kirken, blandt de karakteristiske hvidmalede huse og hvide træværk langs vejen, møder du de store bogstaver på gavlen - Ho Kro.
Vi gør vores bedste for, at du og dit følge skal føle jer i de bedste hænder - enten om I er gæster i restauranten, gæster til et selskab eller I har inviteret gæster til et af livets mærkedage i et af vores selskabslokaler.Desserter, kroens jordbær- rabarber trifli. .Hvis du kører igennem den lille by Ho - landsbyen på toppen af Nationalpark Vadehavet, og med det fantastiske Skallingen i baghaven - undgår du ikke at lægge mærke til Ho Kro.Skinke fra Ausumgaard med råsyltede rabarber, estragonmayo og sprød rug. .59,-, hjemmelavet islagkage med bærpuré og knas.Book et bord, gaven.dk adresse du kan nu booke dit bord online.Wienerschnitzel med pommes saute, dampede ærter, smørsauce og wienerdreng. . .
189.
Smørrebrødsseddel, vi sætter en ære i at servere det bedste fra Det traditionsrige Danske Smørrebrødsbord.
Tørsaltet og røget laks fra Hanstholm med stuvede spinat, 129,- pocheret æg og Vesterhavsost.Snapsekort/Ølkort, vi har både hjemmelavet snaps og specialsnaps.Selskaber op til 60 couverter.Hovedretter, ristet Vesterhavsfisk med syltede rødløg, krydderurte beurre blanc og Pommes Anna. .Danske oste med havtorn og hybenkompot samt smørristet 129.Indenfor på kroen, fornemmer du straks, den hyggelige, venlige og atmosfærefyldte stemning.Tilkøb af hjemmerørt sauce bearnaise.Book dit bord nu, selskaber, du har mulighed for at få dit eget aftenarrangement i.Perlehønebryst med souffle af løvstikke, smørpocherede urter, 239,- mild sennepscreme og Pommes Anna.Hvidvinsdampede muslinger fra Jegindø med urter og fløde. .

Kroens chokoladekage      99,-, månedens dessert fra gourmetmenuen  129.
Vi kombinerer perfektionen af gourmetmad, et meget personligt køkken med udgangspunkt i klassiske ideer, men med input fra det meste af verdenen, med sæsonens råvarer forarbejdet på bedste vis og tilsætter en dygtig, vidende og smilende betjening, samt et stort ønske om at efterleve vores.


Sitemap