Gave til nye husejere


De ændrede terrænforhold på Lerknolden som overdækningen af jernbanen medfører er en oplagt rampe for en cykel og gang bro, der kan binde Vigerslev Parken sammen.
Og nu har Københavns Kommune altså også taget ideen til sig.
Disse vinduene har ligget i kjelleren på Birgittahjemmet i alle de år uten at noen har vært klar over det.
Hvis du ønsker skattefradrag, må vi rapportere dine bidrag til skattemyndighetene, og i den anledning trenger vi ditt fødselsnummer.Det er en glede å kunne gi disse glassmaleriene, som forestiller Maria,.Infodag avlyst, vi må dessverre avlyse informasjonsdag førstkommende søndag (03.02 grunnet sykdom. 20 mio.Desember for skattefradrag påfølgende.
Ideen om en cykelbro på stedet er født af Michael Fjeldsøe, som er næstformand i Valby Lokaludvalg.Du kan bruke skjemaet på /gaver/ for å gi oss den nødvendige informasjonen.I foråret arrangerede lokaludvalget en happening for at komme i dialog om projektforslaget med de cyklister, der til dagligt færdes i området.På baggrund af en indledende dialog forventer Valby Lokaludvalg dog ikke, at Fredningsmyndighederne vil stille sig i vejen for projektet, hvis de ramper der skal anlægges i Vigerslevparken etableres med øje for parkens karakter og miljø.Broen skal være med til at binde Vigerslevparken sammen og sikre en tryg passage mellem Folehaveområdet og resten af Valby.Vår menighet, viste det seg i høst, hadde i årtier hatt kopier av ved gave engelsk glassmaleriene fra tverrskipene i kirken.Sunniva, til den nye kirken på Jessheim.
Og den vil givet vis kunne lokke endnu flere op på cyklen når man undgår at skulle igennem det meget utrygge kryds ved Vigerslev vej / Folehaven siger Michael Fjeldsøe.
Til en cykel og gangbro, der skal sikre en tryg og attraktiv overgang over Folehaven / Holbækmotorvejen.Vi gjør oppmerksom på at vi ikke sender ut noen bekreftelse til den enkelte, men dersom du er i tvil, kontakt oss på for å høre om vi har innrapportert).
Disse var en gang, kanskje før 1940, blitt levert i feil størrelse, og så fikk man nye som passet.
Broen  bliver en realitet om 4-5 år og skal anlægges i forbindelse med den kommende jernbaneforbindelse København-Ringsted.

Sitemap