Gave til min farmor


Juli Inge fylder 52 år Min kære hustru Inge fylder.7.
Line fylder 14 år Vi ønsker line tillykke med de 14 år i dag mandag den ptember Line er datter af Helle (Leif).
Laurits Christian5 Pico (Frederik Christian4, Jacob Christopher Henrik3, Christian Henrik (Heinrich)2, Johan Ignatius1 Picho) blev født i Tranekær, og døde i Tranekær. .Mikkel er en frisk fyr, som altid har været helt vild med traktorer.Mads er en rigtig sportsmand. .Så voldsomt at hans mor ikke længere kan holde ud at høre på det.Lige i øjeblikket gennemgår hun alle julesalmerne, som det kan ses på billedet.
Han blev født i Hillerød, og døde i Troense.
Nyhed: Ritta er i går 21-12 blevet oldemor til en lille dreng.
Så må hun give en kaffetår.Emilie Sofie Pico, født i Tranekær; død i Tranekær.Efter sommerferien skal hun i gang med at skrive sit bachelor-projekt og samtidig begynde på humanistisk informatik.Sidst læst: 10:45:11 - vist 42136 gange.Mere om Jørgen Boesgaard og Marie Jensen: Ægteskab:, Roskilde Domkirke Barn er listet ovenfor under (68) Jørgen Poul Harald Boesgaard.Vi ønsker Mads en rigtig god fødselsdag mormor og morfar Se videoklippet med Mads på cykel nederst på menusiden Inge (Martin/Karl Oves kone) 53 benzinkort rabat år Inge er glad, for hun bestod i sidste måned sin psykoterapeuteksamen og kan nu til september starte som familieterapeut.Faderen har et godt øje til sin datter, og da de er ude at svømme i søen opfordre han hende til.Jeg håber du får en dejlig dag og ja gaven, ja den har jeg sørme været på jagt efter.Et stort til lykke med de 25 år og al held og lykke fremover.35 . .
Jeg beundrede længden på pikken mindst.
Edna Carmen Mitchell, født i Bishop, Inyo, California; død un giftede sig med Darrell Scougard Mere om Darrell Scougard og Edna Mitchell: Ægteskab: 151 iii. .
Sitemap