Fårup sommerland sæsonkort rabat
fårup sommerland sæsonkort rabat

April kører rute 92E, 200.
Sæsonkort Senior skatteregler for gaver til foreninger 65, er du fyldt 65 år, kan du købe sæsonkort til Fårup til reduceret pris.
17/4-2019 for kun.
April 2018 til og med , hvor Fårup Sommerland holder åbent.Fra landbrug til grusgrav, i 1967 køber Filip Jensen (23 år) gården Dyvekærgaard sammen med hans hustru Inger, for at drive landbrug med en stor svinebesætning.Besøg i parken i rabat på endagsbillet i, knuthenborg Safaripark 50 rabat på endagsbillet i, danfoss Universe 50 rabat på endagsbillet.Derudover skal der skrabes 12-15 millioner kroner sammen til at starte sommerlandet op, og det er op ad bakke, da hverken kommune eller for den sags skyld hustruen Inger tror helt på idéen.Her skal da ligge et Sommerland.
September 2019.
Tilbuddet gælder kun for personer, der køber en kontantbillet i bussen.
Prisen for Fårupkortet er 290.Kortet giver derudover masser af fordele. .OG i den anledning også en.BEMÆRK: Eventuelle rabatter ved køb af Sølv kan ikke gaver til ham 60 kombineres med andre former for rabatter.Du skal blot skrive til for at få din rabatkode.Bemærk at der maksimalt kan købes 7 billetter.BEMÆRK: Eventuelle rabatter ved køb af Guld kan ikke kombineres med andre former for rabatter.Filip og Inger tager ved købet af gården efternavnet Dyvekær i stedet for Jensen.Som liftkort hafjell rabat Guld sæsonkortholder får du på dit.I januar 1985 får Filip Dyvekær kontakt til en Købmand i Nordsjælland, som gerne vil være med i et Sommerland.Det betyder, at alle billetter skal købes med start eller slut zone ved Fårup Sommerland.
Sommerland Sjælland er en familiepark i Odsherred, og ud over at være til for børnefamilierne, er selve parken den dag i dag også familieejet, som en af ganske få i Danmark.
Du kan bytte dit sæsonkort til Guld næste gang du er i parken.

Åbning i 1985, i marts 1985 ansætter parterne den første driftsleder, Søren Klintrup, som straks kaster sig over at få tegnet sommerlandet.
Ny ejer det bliver i familien.

Sitemap