Dmi vind


Skyet og især over de øst- og sydøstlige egne kommer der i løbet af dagen udbredt nedbør sydøstfra, først mest som regn eller slud, senere mest som tøsne.
Udsigt, der gælder til søndag morgen, udsendt.Der er i morgentimerne lokalt risiko for vind nu bilka rimglatte veje.05.45,.45.45 eller når der sker ændringer.Især i Nordjylland er der stedvis risiko for sne- og isglatte veje.I løbet af eftermiddagen i de østlige og sydøstlige egne er der risiko for sneglatte veje.I aften skyet med sne af og til og i nat i de vestlige egne efterhånden til dels klart.
Vindstyrketabellen viser sammenhørende værdier for vindstyrker i beaufort, meter i sekundet, knob (sømil i timen) og de danske betegnelser for vindstyrkerne.Udsigterne giv et abonnement i gave kan høres på langbølgesenderen på 243 kHz.05.45,.45,.45.45.Falder til mellem 0 og 2 graders frost, og vinden drejer til nord og nordvest og aftager til svag til jævn.Klik på kortet for at få farvandsudsigt.Udsigterne kan også høres på telefon 1853 (fra udlandet ).
Bemærk: Vind, bølger og strøm. .
Søg by i hele verden: Danske byer, verdens store byer, vejrudsigten for hele landet, lørdag den.DMI udsender nye 24-timers udsigter for farvandene hver dag lidt før.
Mellem frysepunktet og 3 graders varme og vinden bliver svag til frisk omkring nordøst.
" spurgde jeg det omstående Mandskab.

Sitemap