Billetnet gavekort københavn


billetnet gavekort københavn

Biografgavebillet og beløbsgavekort kan indløses online, når du bestiller din forestillingsbillet, eller fysisk i billetsalget i vores biografer.
Fyll ut skjemaet nedenfor med opplysninger om kjøperen.
Ticketmaster Danmark, Gammel Kongevej 60,.På kan det være angivet, at den gode gave til hende på plejehjemmet indløsning også kan finde sted hos vores partnerbiografer - se listen her.Februar 2019* Alt du skal gøre er at aktivere dit gavekort ved at udfylde nedenstående formular.Sal, 1850 Frederiksberg.Husk at tjekke, at dine oplysninger er korrekte.
Hvor kan jeg købe gaveoplevelserne fysisk?Har du ikke modtaget mailen, tjek dit spamfilter om den skulle være havnet der.Biopakker: Giv en hel biografoplevelse for 1 eller 2 personer, med popcorn og drikkevare inkluderet (biografgavebillet og gufbillet).Udfyld nedenstående formular med købers oplysninger.Har du spørsmål i forbindelse med bestilling av gavekort, må du gjerne sende det til vår sentrale bookingavdeling på e-postadressen eller ringe.Gavekortet gælder til fire billetter til kampen FCK-OB,.
Sådan indløser du dit gavekort: Vi skal bede dig* om at udfylde alle nedenstående felter.I løpet av kort tid vil du motta en e-post med gavekortet vedlagt som en PDF-fil.
Alle, der rejser gennem byen, skal bestå prøven med at spise en dejlig pølse fra en af de berømte pølsevogne, og for flere sanseoplevelser med lækkert street-food, så tag en tur til Papirøen, der er et slags marked ved vandet, der tilbyder masser af boder.


Sitemap